Sign In

Forgot your password?

Create Account

  • Str Lamaitei Nr.3, Brasov - 500376
  • +40 720 100.120

Afacerea infloritoare cu buticuri fitness

Afacerea infloritoare cu buticuri fitness

Spatii mai mici, mai putin echipament, mai putini clienti. Cand vine vorba de studiourile de fitness tip butic, cateodata mai putin inseamna mai mult. Aceste cluburi se specializeaza in general numai in una sau doua activitati, punand la dispozitie instructori foarte bine pregatiti, echipament sport special si o clientela fidela. Exista cluburi tip butic care se specializeaza in aproape orice tip de activitate fitness de care ai auzit sau nu. Fie ca iti place yoga, barre, acrobatii in aer, spinning, CrossFit, greutati kettlebell, catarat, kickboxing sau cel mai nou trend inca nepublicat in New York Times, exista un butic si pentru tine.

in-trinity_butic_fitness_grupUnul dintre beneficiile specializarii este ca aceste cluburi pot oferi o experienta mai personalizata pentru diferite nevoi si obiective. Intra intr-un studio de spinning si cel mai probabil vei vedea cele mai noi biciclete aliniate in fata unui ecran mare cu tot felul de masuratori afisate. Poate ca sala din zona ta ofera cursuri de Pilates, dar un studio butic poate oferi o varietate de reformatori, scaune, butoaie si turnuri. Pentru impatimitii de sport, accesul la cea mai noua tehnologie este foarte valoroasa, lucru pentru care aceste sali sunt atractive. Un numar tot mai mare de clienti migreaza catre aceste sali. De fapt, potrivit raportului “Health Club Consumer Report,? aparut in 2014 International Health, Racquet & Sportsclub Association, buticurile compromit acum 21% din piata cluburilor de fitness si procentul va creste in urmatorii ani.

Chiar daca numarul infloritor al acestor buticuri de fitness arata ca nevoile consumatorilor sunt indeplinite, acestea nu sunt pentru oricine. Buticurile sunt in mod normal mult mai scumpe decat cluburile sportive obisnuite. Echipamentele de ultima ora si existenta unui instructor pentru fiecare client reprezinta costuri mari, acoperite de tarifele pe masura pe care buticurile le practica. Mai mult, buticurile atrag entuziasti dedicati unui sport sau unui antrenament anume, insa nu au prea multe de oferit pentru amatorii care nu vor decat sa se mentina in forma. Asa cum nu toti ciclistii au nevoie de o bicicleta cursiera pentru o plimbare de weekend, nu toti clientii care merg la sala au nevoie de aparate noi, specializate pentru antrenamentul din pauza de masa. Cluburile obisnuite pun la dispozitie o varietate mare de activitati, oferindu-le clientilor oportunitatea de a incerca diferite tipuri de antrenamente sau de a le combina cu antrenamentul atletic.

Buticurile au un program mai scurt si sunt mai rare. Parintii ocupati care incearca sa inghesuie o sedinta printre alte obligatii vor avea dificultati in a gasi o sala deschisa o zi intreaga care sa fie aproape de birou. Tinand cont de toate acestea, multi entuziasti ai fitnessului cauta o combinatie intre un butic si o sala mai traditionala. Acesti clienti aleg sa faca un abonament la sala si sa mearga si la cursuri sau antrenamente la buticuri, care adesea ofera posibilitatea de a plati pe sedinta sau de a cumpara un pachet in loc de un abonament lunar.

About the Author

Facebook Comments